Bestel uw ergonomische bureaustoel bij OSBY

Wilt u een ergonomische bureaustoel kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle ergonomische bureaustoelen! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde ergonomische bureaustoel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft een ruime collectie aan ergonomische bureaustoelen die u online kunt bestellen. U zult altijd een passende ergonomische kantoorstoel vinden in ons uitgebreide assortiment. Wilt u een ergonomische werkplek inrichten? Bestel dan nu uw ergonomische bureaustoel in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel werkplezier toegewenst met uw nieuwe ergonomische stoel! 
 

Waarom kiezen voor een ergonomische bureaustoel?

Bij een ergonomische werkplek hoort een ergonomische bureaustoel. Er zijn diverse soorten en maten ergonomische bureaustoelen leverbaar. Het ergonomisch zitten is essentieel want tegenwoordig werken veel mensen zittend voor een groot deel van de dag, vaak achter een computer. De meest voorkomende gezondheidsklacht is dat de benen na een lange werkdag opzwellen. De gezwollen benen zijn gevolg van langdurig zitten waarbij het lichaam een vaste zithouding aanneemt. Meerdere uren op een stoel zitten, gecombineerd met een slechte zithouding kan daarnaast ook leiden tot gezondheidsklachten in de rug en schouders. Om deze klachten te voorkomen en de kans op ziekteverzuim te reduceren kunt u kiezen voor een ergonomische kantoorstoel.

Een ergonomische bureaustoel ondersteunt uw zithouding

Bij het ontwerpen en vervaardigen van een ergonomische kantoorstoel is er daarom veel aandacht besteed aan de ondersteuning van het lichaam tijdens het zittend werken waardoor een ergonomische zithouding kan worden bereikt. Een ergonomische kantoorstoel is bedoeld om bewegingen van de gebruiker op een juiste manier te ondersteunen waardoor het lichaam minder wordt belast. Een ergonomische kantoorstoel heeft veel instelmogelijkheden waardoor deze volledig aan het lichaam kan worden gepast. Denk hierbij aan de juiste zithoogte, zithoek, zitdiepte, de hoogte van de  armleggers en de lendenondersteuning. Een ergonomische bureaustoel met een goede ergonomie zorgt ervoor dat het lichaam bewegingsvrijheid heeft waardoor de bloedcirculatie in de benen wordt gestimuleerd. Een ergonomische zithouding voorkomt namelijk het verslappen van de spieren en hierdoor ervaart de gebruiker een lange werkdag veel ontspannender. Om een ergonomische kantoorstoel optimaal te gebruiken adviseren wij het inzetten van de schommelstand, hierdoor beweegt het onderlichaam waardoor de ergonomie wordt geoptimaliseerd. Een fitte werknemer is productiever en dat komt ten goede aan de productiviteit van een bedrijf als geheel.

Een ergonomische kantoorstoel is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient

Het nadeel van een ergonomische kantoorstoel is de aanschafprijs, deze is een stuk hoger dan een normale bureaustoel uit bijvoorbeeld een bouwmarkt of een woonwinkel. Maar het aanschaffen van een ergonomische bureaustoel is letterlijk een investering in gezondheid en productiviteit. Een verloren werkdag als gevolg van ziekteverzuim is namelijk erg risicovol en kan leiden tot een grote kostenpost. Het is daarom belangrijk om de kans hiervan zoveel mogelijk te beperken en mogelijk te reduceren. Om een ergonomische werkplek te creëren kan een ergonomische kantoorstoel het beste worden gecombineerd met een verstelbaar bureau en een voetensteun. En een vloermat voorkomt dat de vloer wordt beschadigd.

Een ergonomische bureaustoel kopen van top kwaliteit

Wij verkopen alleen kantoormeubelen waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle kantoormeubelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is erg betaalbaar. Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een kantoormeubel (mits goed onderhouden) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze ergonomische bureaustoelen hebben strenge testen ondergaan volgens de Europese norman NRR 1813 en/of EN 1335. U bent hiermee dus verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »