Hoge bureaustoel kopen? Hoge bureaustoelen!

Wilt u een hoge bureaustoel of een loketstoel kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle hoge bureaustoelen! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde hoge bureaustoel of loketstoel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft vele hoge bureaustoelen in diverse modellen en kleuren in het assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U zult daarom altijd een passende hoge bureaustoel of loketstoel vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw loketstoel of hoge bureaustoel in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe hoge bureaustoel!

Een hoge bureaustoel is dezelfde maar is toch wat anders

In tegenstelling tot een normale bureaustoel, is een bureaustoel hoog model of loketstoel anders uitgevoerd. De instelmogelijkheden van de zitting en de rugleuning blijven gelijk. Het onderstel is echter verhoogd en is niet meer vrij bewegelijk. Anders dan bij een kruisvoet met wieltjes zijn er antislip doppen gemonteerd en er is een voetring aan het onderstel toegevoegd. Naarmate de zitting hoger staat, wordt ook het zwaartepunt verhoogd. Hiermee wordt de stabiliteit van een loketstoel gereduceerd. Bij bewegingen kan de stoel en de opzittende omkantelen en dit leidt tot een gevaarlijke situatie. Vanwege de veiligheid zijn de antislip doppen daarom verplicht bij een bureaustoel hoog model. Om het comfort te garanderen zorgt de voetring ervoor dat de voeten een ondersteuning krijgt zodat deze niet omlaag hangen.

Wanneer gebruikt u een hoge bureaustoel of loketstoel?

Een bureaustoel hoog of een loketstoel wordt in de praktijk vaakst gebruikt bij bureaus die in hoogte verstelbaar zijn en bij loketten. Een in hoogte verstelbaar bureau is ontworpen en vervaardigd voor zittend en staand werken. Afhankelijk van de wensen en voorkeuren kan een normale bureaustoel niet hoog genoeg worden versteld. En daarom biedt een bureaustoel hoog een uitstekende oplossing. Het nadeel hiervan is echter de hoogte. Indien u heeft gekozen voor een bureaustoel hoog model dan kan deze nimmer worden verlaagd tot aan de hoogte van een vaste bureautafel want de gasveer is daarvoor te lang. Een loketstoel wordt bijna altijd toegepast bij een loketten, balies en/of productielijnen. Een loket of een balie heeft een staand hoogte en daarom is een normale bureaustoel ontoereikend in de vereiste hoogte. Ook bij sommige productielijnen is een normale stoel niet hoog genoeg en daarom wordt er daarbij bijna altijd een hoge bureaustoel toegepast.

Ook een bureaustoel hoog model is ergonomisch en ondersteunt uw zithouding

Zoals inmiddels bekend kan een ergonomische bureaustoel een positieve bijdrage leveren aan het verminderen van ziekteverzuim. Ook een bureaustoel hoog of loketstoel kan ergonomisch zijn. In ons assortiment hebben we meerdere modellen stoelen die aan eisen van NPR 1813 of EN 1335 voldoen zoals de Salina, Capella, Juliet en Polaris. Een ergonomische bureaustoel is duurder qua aanschaf maar het is ook een investering die zichzelf terugverdient.
 

Een hoge bureaustoel of loketstoel kopen van top kwaliteit

Wij verkopen alleen kantoormeubelen waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle hoge bureaustoelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top.  Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Afhankelijk van het gekozen model, geven wij een garantietermijn af van maar liefst 5 jaar. Dat is nog een vertrouwen in de kwaliteit die wij aanbieden! Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is bovendien erg betaalbaar. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een bureaustoel hoog (mits er geen sprake is van misbruik) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze archiefkasten hebben strenge gebruikstesten ondergaan. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt. Bij Osby Kantoormeubelen zit u gegarandeerd goed!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »