Meerladekast kopen? Meerladekast van OSBY

Wilt u een meerladekast kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle meerladekasten! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde meerladekast? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft diverse modellen meerladekasten in haar assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U zult daarom altijd een passende meerladekast vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw meerladenkast in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe meerladekast!

Wat is een meerladekast en hoe ziet het eruit?

Een meerladenkast is een kantoorkast met meerdere lades en is doorgaans geschikt voor diverse papierformaten. Een kenmerk van een dergelijke kantoorkast is de aanwezigheid van een etikethouder en een handgreep op elke lade. Een meerladekast wordt vaak gebruikt voor het opbergen van diverse soorten losse documenten. De kast is doorgaans gemaakt van geperste staal en is voorzien van een epoxylak zodat het levensduur kan worden gewaarborgd. De meerladekasten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hoogtes. Afhankelijk van uw wens kunt u kiezen voor verschillende papierformaten zoals A4, A3, A1 en A0. Ook kunt u kiezen uit kasten met verschillende aantallen lades. De wat kleinere meerladekasten zijn geschikt om onder een bureautafel te worden geplaatst. Sommige modellen zijn voorzien van een slotvergrendeling dat de inhoud veilig kan worden opgeslagen. In verband met het gewicht worden alle kasten standaard voorzien van een telescopische geleiding zodat de lades soepel in- en uitrollen.

Een meerladekast kopen van top kwaliteit

Alle lockers zijn mooi afgewerkt en zijn erg representatief. Wij verkopen alleen kantoormeubelen waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle kantoormeubelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is erg betaalbaar. Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een meerladekast (mits goed onderhouden) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze meerladekasten hebben strenge gebruikstesten ondergaan. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »