Tekeningkast kopen? Tekeningkast van OSBY!

Wilt u een tekeningkast kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle tekeningkasten! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde tekeningkast? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft diverse modellen tekeningkasten in haar assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U zult daarom altijd een passende tekeningkast vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw tekeningenkast in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe tekeningkast!

Een tekeningkast is super handig voor grote werken

Een tekeningkast is speciaal ontworpen en gemaakt voor het opbergen van diverse formaten en soorten tekeningen. Een tekeningenkast wordt in de prijs het vaakst gebruikt door bedrijven die gerelateerd zijn aan de bouw. Zij gebruiken deze om bouwtekeningen op te bergen. Ook middelbare scholen en kunstacademies gebruiken een tekeningenkast. Zij gebruiken deze om tekeningen en andere kunstwerken van leerlingen en studenten op te bergen. De populaire afmetingen zijn de A0 ladekast en de A1 ladekast. Ook een A3 meerladekast worden vaak gebruikt. Deze grote formaten zijn ideaal voor documenten die niet beschadigd c.q. gevouwen mogen worden. De vellen tekeningen kunnen namelijk in zijn geheel worden opgeborgen. De tekeningkasten zijn gemaakt van geperste staal en zijn geschikt voor intensief gebruik. Elke tekeningkast is standaard voorzien van een centrale slotvegrendeling zodat u de waardevolle tekeningen velig kunt bewaren. Alle lades zijn voorzien van een telescopische geleiding zodat het in- en uitrollen soepel verloopt.

Een tekeningenkast kopen van top kwaliteit

Tekeningkasten worden vaak binnen een kantoor of instelling gebruikt en worden niet vaak aan gasten tentoongesteld. Toch zijn we van meningen dat een tekeningenkast mooi afgewerkt moet uitzien. Bovendien moet de kwaliteit absoluut in orde zijn. Wij verkopen daarom alleen kantoormeubelen waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle kantoormeubelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is erg betaalbaar. Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een tekeningkast (mits goed onderhouden) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze tekeningkasten hebben strenge gebruikstesten ondergaan. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »