Lage archiefkast kopen? Archiefkast Laag Model

Wilt u een lage archiefkast kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle lage archiefkasten! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde lage archiefkast? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft lage archiefkasten in diverse modellen en kleuren in het assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U zult daarom altijd een passende archiefkast laag model vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw archiefkast laag in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe lage archiefkast!

Een lage archiefkast is volwaardig maar dan handzamer

Sommige klanten zoeken een lage archiefkast omdat zij niet genoeg ruimte hebben voor een hoge archiefkastAndere klanten willen een archiefkast laag model omdat ze deze gewoon functioneler en eleganter vinden. Het is een cliché maar het is inderdaad: "zoveel mensen zoveel wensen". Een laag model archiefkast is klein qau volume maar voor de rest het is volwaardig aan een normale archiefkast. Het is voorzien van een rol- of draaideur. Er zijn meerdere legborden aan de binnenkant en de deuren zijn meestal middels een cilinderslot afsluitbaar. Door de lagere hoogte, is een dergelijke kast bovendien ook gemakelijk te plaatsen en verplaatsen. 

Een lage archiefkast is multifunctioneel in gebruik

Een archiefkast laag is multifunctioneel in gebruik. Optioneel is elke lage archiefkast te voorzien van een melamine topblad. Dit geeft de kast een elegante en representatieve uitstraling. Het biedt ook bescherming tegen krassen. Op dit topblad kunnen er diverse objecten worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan allerlei losse documenten, ordners of mooie kunstwerken. Afhankelijk van de hoogte van uw bureautafel, kan een archiefkast laag model ook naar de bureautafel worden gezet. Hiermee wordt het werkblad van het bureau verlengd zodat er meer ruimte beschikbaar komt voor allerlei werkzaamheden. Super handig! Daaronder is er genoeg ruimte om spullen uit het zicht op te slaan.

Een archiefkast laag model kopen van top kwaliteit

Wij verkopen alleen kantoormeubelen waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle kantoormeubelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is erg betaalbaar. Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een archiefkast laag (mits goed onderhouden en er is geen sprake van misbruik) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze archiefkasten hebben strenge gebruikstesten ondergaan. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »