Over ons

Welkom bij Osby kantoormeubelen, dé online kantoormeubelen-specialist. U kunt onze kantoormeubelen snel en gemakkelijk online bestellen. Wij schreeuwen niet met lage prijzen. Bij ons staan service en advies voorop. Op basis van uw wensen bieden wij u deskundige advies bij het uitkiezen van kantoormeubelen voor uw kantoor. Optioneel kunnen we het kantoormeubilair ter plaatse monteren en het verpakkingsmateriaal mee terugnemen.

Onze bedrijfsfilosofie is eigenlijk best simpel: veel kantoormeubelen voor relatief weinig geld. De meeste van onze producten kopen wij rechtsstreeks in bij de fabrieken, hierdoor is de prijs lager en profiteert u van dit voordeel. Wij verkopen alleen kantoormeubelen die kwalitaitief duurzaam zijn. De kantoormeubelen die door Osby worden aangeboden behoren daarom tot de kwalitiatief hoogstaande in de markt. Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs voor iedereen, dat is waar het bij Osby kantoormeubelen om draait.

Naast de verkoop van kantoormeubelen zijn we ook actief op het gebied van hengelsport. Voor meer informatie bezoekt u www.ping7.nl

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »