14 dagen bedenktijd & Retourneren

Retourneren (KLIK HIER VOOR HET RETOURFORMULIER)

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

U dient ons wel te informeren voordat u uw bestelling retour stuurt. De retourzending moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

a)   De betreffende zaak moet indien mogelijk in de originele en zo oorspronkelijk mogelijke verpakking zijn verpakt.
b)   Een eventuele verzegeling mag niet zijn verbroken.
c)   Het product en alle bijhorende accessoires en onderdelen moeten ongebruikt, compleet en onbeschadigd zijn.
d)   Retourzendingen altijd franco sturen naar:

Osbykantoormeubelen.nl
Stuivezandseweg 54A
4882 NH Zundert

2. U mag producten terugsturen ook nadat u de verpakking heeft geopend. Maar bij zichtbare gebruikssporen brengen wij een redelijke gebruiksschade bij u in rekening. Deze kan maximaal 50% van het oorspronkelijke aankoopbedrag bedragen. Dit geldt alleen voor producten die niet ouder zijn dan 14 dagen (vanaf de dag van ontvangst). Voor meer informatie kijkt u op de klachtenpagina.

3. Uitgesloten van retourneren zijn:
a) Speciaal op verzoek bestelde producten.
b) Product(en) die enige verandering hebben ondergaan, in de breedste zin van het woord, door toedoen van de afnemer of derden. Bij een geschil heeft Osbykantoormeubelen.nl het recht om een onderzoek te laten verrichten door de leverancier van het product zonder voorafgaand aan dat onderzoek te zijn gehouden tot omruilen of retourneren.
c) Producten die zijn verzegeld vanwege hygiënische redenen, waarvan de verzegeling is verbroken.
d) Levering van diensten.

4. Directe kosten van het retourneren zijn voor uw rekening. Ongefrankeerde en/of rembour retourzendingen worden geweigerd. Het risico van bijv. het kwijtraken of beschadigen van het product tijdens het retourproces rust op u tot het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen. Wij adviseren u daarom uw retourzending aangetekend en verzekerd terug te sturen.

5. Alle betalingen van de consument wordt vergoedt, inclusief eventuele leveringskosten die door ons in rekening zijn gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Voor terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

6. Het herroepingsrecht is enkel van toepassing op consumentenaankopen, niet op zakelijke aankopen. Bij zakelijke retouren brengen wij 25% van het aankoopbedrag aan handelingskosten in rekening.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »