Kantinestoelen kopen? Kantinestoelen van OSBY

Wilt u kantinestoelen kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle kantinestoelen! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde kantinestoel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! OSBY kantoormeubelen heeft een ruime collectie aan kantinestoelen die u online kunt bestellen. U zult daarom altijd een passende kantinestoel vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw kantinestoelen in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel zitcomfort toegewenst met uw nieuwe kantinestoelen!
 

Waarom kiezen voor kantinestoelen?

Net als de kantinetafels hebben kantinestoelen hebben een praktische functie binnen het kantinemeubilair. Bij een kantine hoort namelijk een kantinestoel. Kantinestoelen bieden het personeel de gelegenheid om te kunnen ontspannen. Het zitcomfort van een kantine stoel is daarom erg belangrijk maar het moet ook stevig en stabiel zijn. Behalve kantines kunnen kantinestoelen ook worden ingezet voor eetkamers, aula’s, verenigingen, pantry’s, horecagelegenheden en eetkamers. Afhankelijk van de ruimte kunt u ook kiezen voor stapelbare stoelen. De kantinestoelen van Osby Kantoormeubelen hebben een eenvoudig maar tijdloos design waardoor de oppervlaktes gemakkelijk te reinigen zijn. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen met stevige afwerkingen zorgt voor een lange levensduur. Al onze kantinestoelen zijn daarom geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Een kantinestoel is doorgaans leverbaar in diverse soorten materialen. Afhankelijk van de ruimte waarin een kantinestoel wordt geplaatst, kunt u kiezen voor een gestoffeerde of kunststof rug en zitting. Een kunststof variant is echter gemakkelijker schoon te houden. Behalve de traditionele stoelen zijn er ook barkrukken verkrijgbaar. Deze kunnen gemakkelijk met een bartafel worden gecombineerd. Deze combinatie maakt uw kantine helemaal hip en trendy. Uw kantine is helemaal klaar voor de VrijMiBo’s.

Verschillende soorten kantinestoelen

Sommige kantinestoelen zijn uit een mal geperst waarbij zowel de stoelpoten als de rug en zitting uit één soort materiaal bestaan. Deze constructie kent geen naden en wordt doorgaans toegepast op kunststof stoelen. Het nadeel hiervan is dat de onderdelen niet vervangbaar zijn. De stevigheid wordt hierdoor wel extra gewaarborgd. Kunststof kantinestoelen zijn vaak volledig dan wel grotendeels recyclebaar en dat is beter voor het milieu. Een goed voorbeeld hiervan is de horeca terrasstoel. Gestoffeerde kantinestoelen zijn gemaakt van diverse soorten materialen zoals metaal en hout. Deze vorm van productie is traditioneel en is vaak arbeidsintensief. Het design is echter flexibeler en de onderdelen zijn vaak vervangbaar. Gestoffeerde kantinestoelen zitten daarnaast comfortabeler en hebben een andere uitstraling. Ook de houten kantinestoelen zijn stevig van aard maar de onderdelen ervan kunnen helaas niet los worden vervangen. Alle kantinestoelen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Afhankelijk van de ruimte, kunt u kiezen uit een passende kleur opstelling. Alle ontwerpen zijn actueel en volgen de laatste trends op het gebied van mode en lifestyle.

Kantinestoelen kopen van top kwaliteit

Wij verkopen alleen kantoormeubelen waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle kantoormeubelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is erg betaalbaar. Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een kantinenstoel (mits goed onderhouden) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze kantinestoelen hebben strenge gebruikstesten ondergaan. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »