Kantinetafels kopen? Kantinetafels van OSBY

Wilt u kantinetafels kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle kantinetafels! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde kantinetafel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft vele kantinetafels in diverse modellen en kleuren in het assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben tientallen combinaties van kleuren, modellen en opties. Kantinetafels zijn leverbaar in verschillende variaties en prijsklassen. Of u nou op zoek bent naar een kantine tafel, een bartafel, een statafel of een hoge eettafel, bij Osby Kantoormeubelen vindt u ze allemaal. U zult daarom altijd een passende kantinetafel vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw kantinetafels in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe kantinetafel!

Een kantine kan niet zonder een kantinetafel

Een sfeervolle kantine zorgt voor een prettige sfeer voor het personeel om zich te kunnen ontspannen. Een speelse inrichting draagt bij aan de creatie van een sfeervolle sfeer. Een kantine is niet compleet zonder een of meerdere stuks kantinetafels en een paar kantinestoelen. Om een kantine zo optimaal mogelijk in te richten kunt u kiezen voor een om meerdere kantinetafels. Elke kantine heeft een andere afmeting en is daarom anders. Een complete set kantinemeubilair vereist absoluut geen grote ruimtes want kantinetafels zijn verkrijgbaar in allerlei diverse afmetingen en vormen.

Kantinetafels moeten vooral praktisch zijn

Aan de kantinetafel wordt er doorgaans gekletst, geluncht en gekaart. Een goede kantinetafel voor de kantine moet stevig en onderhoudsvrij zijn. Praktisch gezien moet deze vooral hygiënisch zijn. Om dit te kunnen bereiken zijn de kantinetafels qua ontwerp relatief eenvoudig uitgevoerd maar de constructie is gegrandeerd stevig. De kwaliteit van een kantinetafel is over het algemeen erg goed. Het tafelblad is gemaakt van melamine. Dit materiaal is antispiegelend, realtief krasvast en zeer eenvoudig schoon te houden. De kantinetafels zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje. Behalve bedrijven kunnen vergadertafels ook worden gebruikt door instellingen en scholen.

Kantinetafels zijn eenvoudig te monteren

Een kantinetafel in elkaar zetten is over het algemeen een simpel klusje. Het frame moet eerst in elkaar worden gezet met een schroevendraaier. Vervolgens wordt het tafelblad aan het frame vastgezet middels meerdere schroeven. Sommige klanten kiezen liever voor onze montageservice. De tafel wordt dan gebruiksklaar afgeleverd en de verpakkingsmaterialen worden terug meegenomen. Gebruikt u de kantinetafels maar tijdelijk of voor meerdere ruimtes? Kies dan voor een klaptafel want hiermee kunt u de tafel na gebruik snel en gemakkelijk opbergen. Door de klapbare constructie neemt de tafel bovendien erg weinig opslagruimte in. Een klaptafel is daarom uitstekend inzetbaar voor flexibele ruimtes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »