Verstelbaar bureau kopen bij OSBY

Wilt u een verstelbaar bureau kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle in hoogte verstelbare bureautafels! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde verstelbaar bureau? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft vele zit sta bureaus in diverse modellen en kleuren in het assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben letterlijk honderden combinaties van kleuren, modellen en opties. U zult daarom altijd een passende zit sta bureau vinden in ons uitgebreide assortiment. Daarnaast hebben we ook ergonomische bureaustoelen, zoals de ARBO bureaustoelen en NPR bureaustoelen, om een ergonomische werkplek compleet te maken. Bestel nu uw zit sta bureau in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe verstelbaar bureau!

Een verstelbaar bureau is super handig in gebruik

Een verstelbaar bureau, ook wel bekend als een zit sta bureau, is een in hoogte verstelbare bureautafel. In tegenstelling tot een normale bureautafel kan het bureaublad van een zit sta bureau tijdens het gebruik handmatig dan wel elektrisch worden versteld. Bij een bureau met vaste poten kan de hoogte alleen worden gewijzigd bij montage. Hiervoor heeft u een schoefdraaier of een inbussleutel nodig. Het bureaublad kan niet in één keer waterpas in hoogte worden versteld want de tafelpoot moet handmatig worden uit- of ingeschoven. Vervolgens wordt de gewenste stand vastgezet. De hoogte van het wekblad van een in hoogte verstelbaar bureau kan daarentegen wel in één keer waterpas in hoogte worden versteld door aan de slinger te draaien of door eenvoudig op een knopje te drukken zodat de gewenste hoogte wordt bereikt.

Waarvoor wordt een verstelbaar bureau gebruikt?

In de praktijk komt het vaak voor dat de gebruiker ondanks een ergonomische zithouding niet goed aan het bureau zit want het bureaublad is net iets te hoog of te laag. In zo’n geval biedt een in hoogte verstelbaar bureau een passende oplossing. Het bureaublad kan naar wens in hoogte worden versteld. Een ander voordeel van een zit sta bureau is dat het inzetbaar is voor zowel zittend als staand werken waardoor een vaste werkplek in een handomdraai in een flex werkplek kan worden omgetoverd. Voor een vaste werkplek is een vaste bureautafel zeer geschikt maar wordt een werkplek gebruikt door meerdere medewerkers dan is een in hoogte verstelbaar bureau handiger in gebruik. Een zit sta bureau is niet alleen handig voor op het kantoor maar ook erg handig voor het thuiswerken. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer basis- en middelbaarscholen die een zit sta bureau gebruiken bij het lesgeven. De docent wisselt vaak van lokalen en het is daarom erg fijn als het bureau eenvoudig naar eigen lichaamslengte en behoefte kan worden versteld.

Met een verstelbaar bureau wisselt u in een handomdraai van zit naar sta

Het zit sta bureau is in de laatste jaren steeds populairder geworden want het draagt aanzienlijk bij aan het reduceren van ziekteverzuim op het werkvloer. Lang zittend werken is ongezond voor het lichaam. Er kunnen lichamelijk klachten ontstaan die direct invloed kunnen hebben op de productiviteit zoals rug- en nekpijn maar op de lange termijn ook hart- en vaatziekten. Even zittend een klusje klaren is prima maar de hele dag zittend werken draagt absoluut niet bij aan het welzijn van een menselijk lichaam. Een menselijk lichaam niet geschikt om altijd in een en dezelfde houding te blijven. Het moet af en toe in beweging zijn. Middels een in hoogte verstelbaar bureau of een zit sta bureau kunnen de gebruikers eenvoudig van werkhouding wisselen en dat draagt bij aan de ergonomie. Het lichaam blijft immers in beweging en de bloedsomloop wordt hierdoor niet belemmerd. Voor een ideale staande werkhouding verstelt u de hoogte van het werkblad ter hoogte van uw navel.

Een verstelbaar bureau kopen van top kwaliteit

Wij verkopen alleen kantoormeubelen waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle kantoormeubelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is erg betaalbaar. Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een in hoogte verstelbaar bureau (mits goed onderhouden) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze verstelbare bureaus hebben strenge gebruikstesten ondergaan. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »