Ladeblok op wielen kopen bij OSBY

Wilt u een ladeblok op wielen kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle ladeblokken! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde verrijdbaar ladeblok? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft verrijdbare ladeblokken in diverse modellen en kleuren in het assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben meer dan duizend combinaties van kleuren, modellen en opties. U zult daarom altijd een passende ladeblok op wieltjes vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw ladeblok op wieltjes in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe ladeblok op wieltjes!

Een ladeblok op wielen is super handig voor het flexwerken

Er zijn momenteel twee soorten ladeblokken leverbaar: ladeblok op wielen of staande ladeblokken. Een staand ladeblok wordt doorgaans gebruikt om een bureaublad te verlengen en hiermee extra werkruimte te creëren. Afhankelijk van de kleur van uw bureau, kunt u een topblad kiezen dat bij uw bureau past. Dit zorgt ervoor dat het bureaublad en het topblad haast naadloos in elkaar overlopen. Een andere soort ladeblok is het ladeblok op wieltjes. Dit is een verrijdbaar ladeblok met wieltjes eronder en wordt meestal onder een bureau gezet. Door de aanwezigheid van de wieltjes onder de ladeblokken zijn deze eenvoudig verplaatsbaar. Dit is vooral handig voor flexwerkplekken waarbij het kantoormeubilair vaak en snel moeten worden verplaatst.

Een verrijdbare ladeblok kopen van top kwaliteit

Alle verrijdbare ladeblokken zijn mooi afgewerkt en zijn erg representatief. Wij verkopen alleen kantoormeubelen waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle kantoormeubelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is erg betaalbaar. Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een ladeblok (mits goed onderhouden) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze archiefkasten hebben strenge gebruikstesten ondergaan. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »