Vergadertafel kopen? Bestel vergadertafel bij OSBY

Wilt u een vergadertafel kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle vergadertafels! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde vergadertafel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Osby Kantoormeubelen heeft vele vergadertafels in diverse modellen en kleuren in het assortiment met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij hebben letterlijk duizenden combinaties van kleuren, modellen en opties. Of u nou op zoek bent naar een design vergadertafel, een ronde tafel, een conferentie tafel, een grote tafel, of een ovale tafel, Osby Kantoormeubelen heeft ze allemaal. U zult daarom altijd een passende vergadertafel vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw vergadertafel in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel vergaderplezier toegewenst met uw nieuwe vergadertafel!

Een vergadertafel is niet alleen geschikt voor de vergadering

Een vergadertafel wordt meestal gebruikt bij een vergadering maar het kan ook worden gebruikt als een werktafel of als een bureautafel. Een vergadertafel heeft een wezenlijke functie maar draagt ook bij aan een professionele uitstraling van uw onderneming. Vaak worden belangrijke overleg gepleegd in een vergaderkamer met zakelijk relaties. Het is raadzaam om een vergaderruimte zo optimaal mogelijk te benutten waarbij de klantbeleving voorop wordt gesteld. Dit betekent dat de kleuren van de inrichting op een zo natuurlijk mogelijk wijze dient te verlopen. Dit betekent dat de vergaderstoelen ook complementair moeten zijn aan de vergadertafel.

Een vergadertafel kent allerlei vormen en afmetingen

Een vergadertafel is verkrijgbaar in diverse vormen, zoals rechthoekig, rond, tonvormig en vierkant. Bij een ronde heeft iedereen een een gelijkwaardig gevoel. Bij een ovale of rechthoekige tafel is er meer hiërarchie waarbij er één persoon aan het hoofd van de tafel zit. Een mooie design vergadertafel geeft uw vergaderkamer een luxe uitstraling. Osby Kantoormeubelen heeft diverse stijlvolle vergadertafels in haar assortiment. Deze kantoortafels zijn gemaakt voor een langdurig gebruik en zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. De vergadertafels zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. Het tafelblad is gemaakt melamine. Dit materiaal is krasvast en gemakkelijk schoon te houden.

Ook voor een vergadertafel geldt: size does matter

Onze klanten stellen ons vaak de vraag: ''Wij zijn op zoek naar een vergadertafel voor zoveel personen.'' Bij het aanschaffen van een vergadertafel dient u rekening te houden met afmetingen van uw vergaderruimte en de rest van uw kantoorinrichting. Er moet voldoende ruimte aanwezig zijn om langs de vergadertafel te kunnen lopen. Uiteraard moet er ook genoeg zitruimte zijn. Per stoel dient u rekening te houden met een breedte van 80 cm. Een vergadering vindt doorgaans plaats met meerder personen en daarom hebben we ook grote vergadertafels beschikbaar.
 

Een vergadertafel kopen van top kwaliteit

Wij verkopen alleen vergadertafels waarvan wij er van overtuigd zijn dat deze kwalitatief duurzaam zijn. Alle kantoormeubelen worden rechtstreeks bij de fabrieken ingekocht waardoor onze producten relatief laag zijn geprijsd. Onze prijzen zijn weliswaar scherp (sommige klanten ervaren deze zelfs als goedkoop) maar onze kwaliteit is absoluut top. Kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend en is erg betaalbaar. Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een vergadertafel (mits goed onderhouden) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze vergadertafels hebben strenge gebruikstesten ondergaan. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »