Klantenservice & Contact
1 Contactgegevens
1.1 Contactgegevens

Osbykantoormeubelen.nl (OSBY Digital)
Stuivezandseweg 54A
4882 NH Zundert 
Let op: wij ontvangen geen bezoekers.
Telefoonnummer: 076-5203658
E-mailadres: [email protected]
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 13:30 uur tot 15:30 (Wordt de telefoon niet opgenomen? Alle lijnen zijn bezet. We kunnen slechts 2 telefoongesprekken tegelijk voeren. Probeer dan nog eens op een later tijdstip of stuur ons een mail.)
KvK-nummer: 73902179
Btw-identificatienummer: NL8550.23.879.B01

1.2 Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen? Die horen wij graag van u. U kunt altijd uw vragen of opmerkingen mailen en uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren. U kunt uw e-mail sturen naar [email protected]. We doen ons beste om uw mail op werkdagen binnen 2 uur te beantwoorden.
1.3 Wanneer zijn jullie geopend?
Osby Kantoormeubelen is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 's ochtends tot en met 16.00 's middags. Op zater- en zondagen zijn we gesloten. Op de officiële feestdagen zijn wij ook gesloten.
1.4 Kan ik bij jullie langskomen?
Osby Kantoormeubelen is een online webwinkel zonder fysieke winkel. Wij zijn echter van plan om in de nabije toekomst een fysieke winkel c.q. experience center te open zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
2 Mileuvriendelijk Ondernemen
2.1 Verpakkingsmateriaal
De aarde geeft ons alles. Wij kunnen niet leven zonder de aarde. Dat geldt voor ons, maar zeker ook voor onze volgende generaties. Daarom gebruikt Osby Kantoormeubelen deze filosofie in zijn bedrijfsvoering. Bij Osby herbruiken wij daarom al onze papieren: 
- Wij printen altijd, waar het kan, dubbelzijdig.
- Wij versturen uw bestellingen, indien mogelijk/voorradig, in gebruikte kartonnen dozen. Deze gebruikte dozen zijn reeds een keer gebruikt maar zijn nog prima inzetbaar voor een tweede leven.
- Indien u heeft gekozen voor een gemonteerde levering, nemen wij de verpakkingsmaterialen na aflevering retour.
3 Verzending
3.1 Wat zijn de verzendkosten?
Bij Osby Kantoormeubelen is de verzending gratis binnen Nederland (eiland uitgezonders) vanaf een orderbedrag van €399.- incl. btw. Bij bezorging op de omliggende eilanden geldt een toeslag van €35.- excl. btw. 
Verzending naar België is gratis vanaf een orderbedrag van €500.- excl. btw.

Indien het orderbedrag kleiner is dan €249.- excl. btw., rekenen wij €35.- excl. btw. voor de verzending binnen Nederland. Voor België zijn de verzendkosten €100.- excl. btw. indien het orderbedrag kleiner is dan €500.-.
Het minimum bestelbedrag bedraagt €150.- excl. btw. Bestellingen minder dan €150.- excl. btw. worden niet uitgeleverd.
3.2 Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?
Osby Kantoormeubelen werkt met verschillende transportaanbieders. Afhankelijk van de bestelde producten, worden de bestellingen bezorgd met PostNL, DPD, UPS of GLS.
Wij streven ernaar om uw bestellingen tussen 2 en 10 werkdagen na bestelling te bezorgen, mits de bestelde producten op voorraad zijn.
Op welke bezorgdag en op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van de gekozen pakketservice en het soort pakket. In elk geval nemen wij contact met u op zodra het bekend is op welke dag de transporteur bij u langs zal komen.
4 Garantie
4.1 Koop ik met garantie?
Bij Osby Kantoormeubelen heeft u op al uw aankopen dezelfde garantie als bij een fysieke winkel. De garantieduur is afhankelijk van het product en het merk. De garantieduur bedraagt maximaal 5 jaar. Indien uw product na aankoop stuk gaat of stuk is bij aflevering (dead on delivery), neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij zullen u een passende oplossing aanbieden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »