24 Uurs Stoel

€1.392,71 €1.450,79
Artikelnummer: 01247MA
Levertijd: +/- 2 - 10 werkdagen. Wij bellen u voor een afleverafspraak.

Een 24 uurs stoel is speciaal ontworpen en gemaakt voor mensen die lang zittend werk verrichten. Een 24 uurs stoel moet een ergonomische zithouding ondersteunen want een 24 uur bureaustoel wordt doorgaans gebruikt voor 24 uur per dag en 7 dagen per week. Vergeleken met een normale bureaustoel moet een 24 uurs kantoorstoel aan hogere eisen voldoen voor wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Het prijsniveau is daarom hoger dan dat van een normale bureaustoel. In vergelijking met een normale bureaustoel, is een 24 uur kantoorstoel voorzien van stevigere onderdelen en slijtvastere bekleding. Ook het mechaniek is robuuster om een lang en intensief gebruiksduur te waarborgen. De vele verstelmogelijkheden zorgt ervoor dat de gebruiker een zithouding kan instellen die zo ergonomisch mogelijk bij het lichaam past. De ergonomisch gevormde kussens ondersteunen het lichaam en verhoog het comfort. Daarnaast moet een 24 uurs stoel eenvoudig schoon te houden zijn.

Kenmerken van deze 24 uurs bureaustoel

- Ergonomisch gevormde zit en rug
- Voorzien van oppompbare lendesteun (in 3 delen regelbaar)
- In hoogte verstelbare Tip-up armleuningen
- In hoogte en diepte verstelbare hoofdsteun
- Kantelmechaniek met gewichtsregeling
- Maximale belasting: 200kg
- Leverbaar in zwarte stof
- Garantie: 2 jaar garantie bij 24/7 gebruik 
- Garantie: 5 jaar bij normaal gebruik
- Dit product leveren wij uitsluitend aan zakelijke afnemers. 

 

Waarvoor wordt een 24 uurs stoel ingezet?

Een 24 uur bureaustoel wordt gebruikt voor intensieve en langdurige werkzaamheden. De meeste klanten gebruiken een 24 uurs kantoorstoel in een meldkamer of een bewakingskamer waarbij verschillende ploegdiensten van de stoel gebruik maken. Het is uiteraard ook inzetbaar als een normale ergonomische bureaustoel voor kantoor of studeerkamer. Een 24 uurs kantoorstoel is goed te combineren met een in hoogte verstelbaar bureau om zodoende een ergonomische werkplek zo optimaal mogelijk in te richten.
 

Het geheim van een 24 uurs bureaustoel

Een 24 uurs bureaustoel is duur maar dit is verklaarbaar. In tegenstelling tot een ergonomische bureaustoel, heeft een 24 uurs stoel nog meer verstelbaarheden en is kwalitatief erg robuust. Daarnaast is de zithouding erg van belang. Een goede zithouding draait om drukverdeling van het lichaam. Een goede bureaustoel zorgt voor een zo gelijkmatige mogelijke ondersteuning van het lichaam. Dit betekent dat het raakvlak tussen lichaam en bureaustoel zo groot mogelijk moet zijn waardoor het lichaam minder wordt belast zodat de doorbloeding zo min mogelijk wordt belemmerd. Daarom kent een 24 uurs kantoorstoel vele instelbaarheden die leiden tot een ergonomische zithouding.
 

24 uurs stoel kopen? Er is slechts 1 kleur en 1 model beschikbaar:

Een 24 uurs kantoorstoel kopen is een forse investering en vereist daarom enige kennis en aandacht. Om dit ongemak te verkleinen verkopen wij slechts 1 model 24 uur kantoorstoel met alle benodigde functies. Onze 24 uurs bureaustoel is uiterst betaalbaar met veel kwaliteit voor relatief weinig geld. Deze 24 uurs bureaustoel kan maximaal met 200 kg worden belast. Een 24 uurs stoel kopen gaat nu erg snel en eenvoudig want deze 24 uur bureaustoel is daarnaast slechts in 1 kleur leverbaar. U kunt deze bureaustoel in allerlei kleuren kiezen zolang het maar kleur zwart is. Erg handig en efficiënt zult u denken, dat dachten wij ook!
 

Een 24 uurs stoel goedkoop kopen?

Meeste winkels verkopen meestal een 24 uurs kantoorstoel van diverse merken en in diverse kleuren, wij niet. Wij zijn anders en wij doen het anders. Sommige winkels hebben soms een 24 uurs bureaustoel in de aanbieding staan maar bij OSBY is onze 24 uur bureaustoel blijvend scherp geprijsd! Of u nu een bureaustoel koopt of een maand later, bij ons wordt u niet opgejaagd. U heeft alle tijd om over uw aankoop te beslissen. Super sympathiek, toch? Wij zijn de leverancier voor uw 24 uurs bureaustoel! In tegenstelling tot een traditioneel winkel, kopen wij deze stoel in grote aantallen in en dit doen we rechtstreeks bij de fabriek waar de ergonomische bureaustoelen worden gemaakt. Hierdoor vervalt de groothandel en de importeur als tussenschakels die kostprijs verhogend werken. Doordat zij een winstmarge berekenen, is de uiteindelijke verkoopprijs daarom hoger. Sterker nog: het is altijd hoger. Een merkloos product is daarom veel voordeliger. Daarnaast is deze 24 uurs bureaustoel alleen leverbaar in 1 kleur en in 1 model waardoor de fabricagekosten extra omlaag worden gedrukt. Dit zijn de redenen waarom onze 24 uurs kantoorstoel relatief goedkoop is, zonder de kwaliteit maar enigszins te verlagen. U profiteert van al deze voordelen en dat is goed voor uw portemonnee! Een 24 uurs kantoorstoel kopen doet u daarom bij Osby Kantoormeubelen!

Materiaal zitting: stof
Materiaal rug: stof
Schuifzitting: ja
Verstelbare lendensteun: nee
Kruisvoet: metaal
Hoogteverstelling: ja
Synchroontechniek: ja
In hoogte verstelbare armleggers: ja
Normering: niet bekend
Gemonteerd geleverd: ja
Recyclebaar: niet bekend
Garantie: 2 jaar - 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »