Hoge Werkstoel Werkplaatsstoel

€216,59 €248,05
Artikelnummer: 04103WS
Levertijd: +/- 2 - 10 werkdagen. Wij bellen u voor een afleverafspraak.

Deze hoge werkstoel is multifunctioneel en kan ook worden gebruikt als een kassastoel. De zitting en de rugleuning van dit model werkstoel hoog zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige polyurethaan en zijn ergonomisch gevormd. Het voordeel hiervan is dat de stoel u helpt bij het vinden en ondersteunen van een ergonomische zithouding. Daarnaast kent deze hoge werkstoel meerdere instelmogelijkheden zodat u een passend werkhouding kunt bereiken. De gemonteerde glijdoppen zorgen voor de nodige stabiliteit tijdens het draaien van de zitting en voorkomt dat de kruisvoet gaat draaien. Dit verkleint de kans op bedrijfsongelukken en alle gevolgen van dien. De prijs-kwaliteitverhouding van deze werkstoel is uitstekend te noemn waarbij de kwalitatieve duurzaamheid uiteraard voorop staat. U bent hiermee verzekerd van de kwaliteit die u in huis haalt. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange en  intensieve levensduur gewaarborgd. Hieronder staan de specifiecaties van deze werkstoel opgesomd:

- Hoogteverstelling d.m.v. lift-o-matic van 53 tot 79 cm
- Voetring in hoogte verstelbaar
- Rughoek verstelling
- Rughoogte verstelling
- Geschikt voor werkbladhoogte: 81-109 cm
- Zwarte kruisvoet
- Voorzien van glijdoppen
 

Een hoge werkstoel is multifunctioneel in gebruik

Deze hoge werkplaatsstoel wordt meestal gebruikt voor de productie, clean rooms, laboratoria en werkplaatsen. De stoel is stevig gebouwd en de zitting is gemakkelijk schoon te maken. Het ontwerp is ergonomisch en biedt ondersteuning voor een goede werkhouding tijdens (lang) staand en zittend werken. Veel beroepen vereisen vaak een staande werkhouding, denk bijvoorbeeld aan kappers, caissières en schoonheidsspecialisten. Een goede ondersteuning is daarom erg van belang, zonder dat de stoel uw werkzaamheden in welke vorm dan ook belemmert. bij een goede stoel, moet er sprake zijn van een juiste balans tussen bewegingsvrijheid en degelijkheid. Een verkeerde zithouding vertaalt zich op lange termijn uit in lichamelijke klachten en ziekteverzuim, met alle gevolgen van dien. Een ergonomische werkhouding ontlast het menselijke lichaam, verkleint de kans op ziekteverzuim en verhoogt indirect de productiviteit. Een ergonomische werkstoel biedt hiervoor een passende oplossing.

Een hoge werkstoel goedkoop inkopen?

U wilt een werkstoel hoog model goedkoop inkopen voor uw bedrijf? Sommige winkels hebben soms werkstoelen in de aanbieding staan maar bij OSBY Kantoormeubelen zijn onze hoge werkstoelen blijvend laag geprijsd! In tegenstelling tot een traditioneel winkel, kopen wij dit model werkstoel hoog in grote aantallen in en dit doen we rechtstreeks bij de fabriek waar diverse soorten werkstoelen worden gemaakt. Hierdoor vervalt de groothandel en de importeur als tussenschakels die kostprijs verhogend werken. Doordat zij een winstmarge berekenen, is de uiteindelijke verkoopprijs daarom hoger. Daarnaast is deze hoge werkplaatsstoel alleen leverbaar in 1 kleur waardoor de fabricagekosten verder omlaag worden gedrukt. Dit zijn de redenen waarom onze hoge werkplaatsstoel relatief goedkoop is, zonder de kwaliteit maar enigzins te verlagen. U profiteert van al deze voordelen en dat is goed voor uw portemonnee!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »